U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Interieuradvies

 

U bent misschien niet helemaal content met de stijl van uw eet- of woonkamer of al wat langer ontevreden over de inrichting van uw huis? Misschien hebt al vaak geschoven met uw meubels maar u blijft op zoek naar de eenheid en rust. Woning & Meer kan voor u een kamer, meerdere kamers of een compleet woonhuis inrichten of stylen. Ook een efficiënte indeling van uw badkamer kunnen wij verzorgen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoogstwaarschijnlijk hebt u al regelmatig uw spullen verzet,  met diverse accessoires voorzien maar u kunt niet tot de eenheid komen die u     graag zou willen zien. Wij kunnen u adviseren over de ruimtelijke indeling, gebruik van kleur, vloerafwerking, meubels, raamdecoratie, verlichting en accessoires. Daarbij houden wij niet vast aan onze persoonlijke stijl,  maar zetten wij een sfeer neer die aansluit bij uw wensen. Wij werken   vanuit het gezegde: less is more, dus liever één mooie blikvanger in huis dan meerdere kleine items die het al snel te druk maken. Het resultaat     is een leefruimte met rust.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 onvoldoende samenhang. 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door verschillende soorten meubelstukken ontstaat geen eenheid.  Vloer doet erg koud en onaangenaam aan.  De ruimte komt                             op deze manier niet geheel tot zijn recht.  

 

  


 

 

Wij kunnen verschillende programma's met u uitvoeren:

 

1. Low budget advies  (vanaf  € 95,- exclusief)

Wij komen langs, bekijken uw woonkamer of andere ruimten en overleggen met u de wensen en mogelijkheden. Wij gebruiken zoveel mogelijk dezelfde meubels en accessoires en richten de kamer anders in samen met u in een tijdsbestek van ongeveer  1 á 2 uur.


2. Interieuradvies: 

Wij komen langs, bekijken uw woonkamer of ander ruimten, overleggen met u de wensen en mogelijkheden en brengen u daar een advies         over uit welke kleuren in combinatie met de bestaande meubels u het best kunt toepassen. Indien nodig krijgt u nog feedback over toepassing.     In de praktijk blijkt dat veel mensen het uitgebrachte advies moeilijk vorm kunnen geven. Wij kunnen u hierin begeleiden

 

3. moodboard* advies

Wij bekijken de kamer, horen uw wensen en maken een moodbaord als leidraad om de sfeer te laten zien met welke soort meubels, accessoires en kleuren u kunt inrichten. Het is geheel aan u om met bestaande meubels en accessoires te werken of dit geheel te vernieuwen.     Als extra dienst kunnen wij u begeleiden met de inkoop van nieuwe materialen en alles tot in het laatste detail te volbrengen.

 

4. Nieuwbouw:

Als u gaat verhuizen of betrekt een nieuwbouwwoning en u wilt geheel opnieuw inrichten dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen u     vanaf tekening of lege ruimten geheel begeleiden met de inrichting op regiebasis.

 


Bepaalde afwijkende of extra wensen cq eisen kunnen natuurlijk altijd in overleg


 

 

 

*Moodboard  

Een moodboard geeft een indruk van concepten, mogelijkheden of collecties. Een moodboard geeft de sfeerkader weer die als basis wordt gebruikt voor de inrichting.

 

 

Hieronder 4 voorbeelden van Moodboards

 

 

 

 

 

Ruimte anders inrichten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Van een saaie ruimte (zie inzet) een gezellige zithoek creëren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lichtplan

Wat vaak wordt onderschat is het hebben van een goed lichtplan. De positionering, de kleur en vorm van licht bepalen voor een groot deel de   sfeer. Wij kunnen u al vanaf ontwerp adviseren over de lichtpunten. Wij maken een lichtplan zodat er met de bouw rekening kan worden     gehouden met de aan te brengen leidingen. Wij werken zoveel mogelijk met led lampen. Deze zijn verkrijgbaar in vele maten en soorten en wij kunnen u adviseren over de sterkte, kleur licht en dimbaarheid.