U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over ons

 

In 1999 is Jack Hermans een ingenieursbureau, Hervico, gestart voor de bouw. De werkzaamheden lopen uiteen van ontwerpen, berekenen, uitvoering coördinatie tot complete verbouwingen. Woning & Meer is een onderdeel van Hervico. Door het aantrekken van interieur styliste Manon Beuse heeft Hervico verkoopstyling en interieurstyling als dimensie toegevoegd. Deze styliste heeft haar sporen reeds verdiend in diverse uitgevoerde werken van woningen, MFC’s, winkels, ondernemers en diverse afdelingen in gemeentehuizen. 

Woning & Meer heeft tevens alle disciplines in huis om ook alle voorkomende bouwwerkzaamheden te kunnen realiseren. 

Door unieke samenwerking met een styliste kunnen verbouwingen of veranderingen die nodig zijn voor een goed eindresultaat in het interieur onder dezelfde noemer worden gerealiseerd.  

Als aanvulling op uw makelaar, die het hele verkoopproces begeleidt, kan Woning & Meer uw woning optimaal verkoopklaar maken door deskundigen op bouw- en interieurgebied. Dit betekent dat wij uw huis bekijken en in overleg met u indien nodig veranderingen aanbrengen.