U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                                               

Verkoopstyling    U verkoopt uw huis, niet uw thuis

 

 

Verkoopstyling is het optimaal presenteren en promoten van uw te koop staande woning met als doel een zo groot mogelijke groep potentiële kopers te trekken. Presenteren van een huis voor de verkoop heeft een totaal andere aanpak nodig dan een huis opruimen of restylen.

 

Door verkoopstyling kunt u een snellere verkoop met een zo hoog mogelijke verkoopprijs behalen. Hierbij spelen goede foto’s een belangrijke rol. WONING & MEER kan uw woning zodanig inrichten dat de pluspunten van de woning optimaal in beeld komen en een sfeer wordt gecreëerd die een breed publiek aanspreekt. Dit kan al vanaf € 95,- (exclusief BTW).

Uw meubels zullen hierbij zoveel mogelijk worden gebruikt en eventueel in overleg met u aangevuld worden met bijvoorbeeld een nieuw meubelstuk of accessoires. Deze nieuwe items worden uw eigendom.

 

 

Woningen die langer te koop staan hebben voor een verkoper vaak nogal wat gevolgen

Zo kunnen er dubbele woonlasten ontstaan. Voor de één is dit geen probleem maar voor de ander kan dit vaak grote financiële gevolgen hebben. Een flinke verlaging van de verkoopprijs van de woning is vaak de volgende stap wanneer een woning te lang te koop staat. In de praktijk blijkt vaak dat de verkoper sneller geneigd is de prijs met bijv € 25.000,- te verlagen dan een relatief laag bedrag te investeren in verkoopstyling om uiteindelijk een beter resultaat te halen. Door vooraf een kleine investering te doen in verkoopstyling kan dit vaak worden voorkomen. Hierdoor is de kans dat uw woning sneller wordt verkocht veel groter en de verkoopprijs hoeft tevens niet verlaagd te worden. Dit concept heeft zich in de praktijk vaak genoeg bewezen.

 

 

 

 

 Vanaf de inzet in de foto kunnen wij tevens laten zien wat de mogelijkheden van een kamer zijn 

 


 

Wat kunnen wij voor u betekenen:

 

 Als uw huis langer te koop staat

                                                                                                             

Als uw huis al langer te koop staat is de kans heel groot dat de grootste groep zoekende uw woning al heeft gezien, maar naar aanleiding van de getoonde foto’s helaas niet geïnteresseerd is geraakt. Telkens als uw woning weer voorbij komt is de herkenning van: ”die hebben we al gezien”, en zal de mogelijke potentiële koper geen aandacht meer aan uw woning schenken. Een prijsverlaging heeft dan vaak ook geen invloed om een afspraak te maken. Een manier om een woning opnieuw onder de aandacht te brengen is om nieuwe foto’s met een ander interieur of andere interieurindeling te plaatsen. In de praktijk blijkt vaak dat door deze aanpassing kijkers met enige twijfel mogelijkheden zien en nu wel geïnteresseerd raken.

 

Inventarisatie

Wij kunnen voor u onderzoeken waarom uw woning maar niet wordt verkocht. Na inventarisatie kunnen wij aanbevelingen doen om uw huis sneller te kunnen verkopen.

 

 

Interieur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door kleine veranderingen in het interieur en vooral het weglaten van veel spullen die onrust geven doet soms wonderen. Een complete ander opstelling van meubels,  toevoegen van een vloerkleed of andere gordijnen kunnen soms een totaal andere neutrale sfeer weergeven. Hierdoor zal meer interesse gewekt worden. 

 

 

 

Betere foto’s

We zien heel vaak foto’s die mogelijkheden en de ruimten niet goed weergeven door de bestaande inrichting.  Goede verkoop foto’s zijn zeer essentieel in het verkoopproces. Soms moeten er juist voor de foto meubels worden verplaatst om de ruimte optimaal tot zijn recht te laten komen. Hiermee kunnen wij u ook helpen wanneer het blijkt dat de huidige foto’s niet naar wens zijn of niet het gewenste resultaat geven.

 

 

Andere indeling

Door een andere opstelling kan een kamer optisch soms veel groter lijken of een andere sfeer weergeven. Dit kan soms al worden bereikt met het verzetten van enkele meubelstukken of andere componenten gewoon weg te laten.

 

 

 

Voorbeeld hierboven geeft aan dat de zithoek niet logisch is ingedeeld t.o.v. de schouw en de tv.

 

 

 

Bouwkundige aanpassingen

Ruimte en licht scheppen door kleine bouwkundige ingrepen. Hierdoor lijken ruimten veel groter en toegankelijker wat een gunstig effect op de verkoop heeft. Binnen Hervico heeft Woning & Meer alle  bouwkundige expertise in huis, van ontwerp tot voltooiing, om uw woning zo snel mogelijk te verkopen.  

 

 

 

 

De scheidingswand met de keuken verwijderd wat een veel groter optisch geheel geeft en het huis wat minder hokkerig wordt waardoor het aantrekkelijker wordt voor de verkoop. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Moeilijke ruimte is intiemer gemaakt door toevoeging van los staande keukenunit 

 

 


 

 

Kleur

Soms is een kleur te dominant in een ruimte waardoor de ruimte kleiner kan lijken. Bepaalde kleuren kunnen in een woning een totaal andere sfeer weergeven waardoor meer eenheid ontstaat. Een gedateerde of lichte tegelvloer kan vaak simpel met pakket worden belegd waardoor een veel  moderne en warmere uitstraling ontstaat.

 

      

 

 

                                                                                                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

primaire kleur rood nadrukkelijk aanwezig 

 

 


 

 

 

 Door toevoeging van een paneelkast oogt de kamer minder lang en smal en creëer je een afscheiding met toch volledige transparantie en openheid             

 

 

 

 

 

Aanpassing keuken

Om een keuken een complete andere uitstraling te geven hoeft niet altijd een nieuwe keuken geplaatst te worden. Door het vervangen van de frontdeuren en/of een ander blad en grepen kan een geheel ander  aanblik ontstaan die beter in uw huiselijke sfeer past. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door een lichtere kleur van de keuken, andere vloer, het weghalen van het afscheidingswandje oogt de keuken ruimer en minder gedateerd.                                                       

 

 

 

Tuin 

Een opgeruimde onderhouden tuin is een een pré voor de verkoop. Door simpele ingrepen kan de tuin of terras een heel andere aanzicht krijgen. Ook daar kunnen wij zorg voor dragen.

 

 

 

 

 Technisch bouwrapport

Bij de verkoop wordt een wettelijk verplicht  bouwrapport verlangd van de verkoper. Deze kunnen wij voor u verzorgen. Na visuele inspectie (geen destructief onderzoek) is het vooral van belang dat geborgen gebreken worden vermeld.. Dit kan niet altijd worden voorzien maar in samenspraak met de bewoners en een bouwkundige kan dit in een rapport vermeld worden waardoor de verkoper juridisch is gevrijwaard van eventuele vervelende claimen achteraf.