U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Verbouwen

 

Hervico gestart als ingenieursbureau in 1999 met  ontwerpen en bouwbegeleiding hoofdzakelijk voor de particuliere sector is uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbureau.

 

Hervico kan tevens voor U de complete verbouwing aannemen en uitvoeren. Wij kunnen goedkoper zijn dan een reguliere aannemer omdat wij veel minder overheadkosten hebben en in staat zijn zelf zaken uit te voeren indien nodig.

Wij hebben veel theoretische en praktische kennis in huis om diverse partijen op een juiste manier aan te sturen. Ons grote pluspunt is de communicatie met de klant. De klant wordt voortdurend op de hoogte gehouden en betrokken bij alle beslissingen. Tijdens verbouwingen blijkt in de praktijk dat flexibiliteit en snel kunnen schakelen gewenst is bij de klant.  Hervico staat voor een resultaat waar de klant lang van kan genieten. 

 

Woning & Meer  heeft hierdoor alle expertise in huis voor verbouwingen van klein tot groot. Het ontwerp, eventuele berekeningen en de uitvoering kunnen allen in één hand blijven waardoor wij u totaal concept leveren. Door de unieke samenwerking van een stylist met een bouwkundige is een tevreden eindresultaat verzekerd

 

voorbeelden van verbouwingen

klik op het plaatje om te vergroten

Ontwerpen

  


Inhoud

Inho